Garbolino

Garbolino

Garbolino is een toonaangevend merk in de hengelsport en biedt verschillende visartikelen aan. Dit Franse bedrijf richt zich op de wedstrijd- en commercialvisserij en brengt uitsluitend producten op de markt die het zelf ontworpen heeft. Bij HengelsportLauwe bieden we deze producten aan. We hebben een ruim aanbod aan visartikelen van Garbolino, dat je zowel via onze webshop als in onze winkel in Beneden-Leeuwen kunt bekijken.

Verschillende visartikelen van Garbolino voor de hengelsport

Garbolino biedt visartikelen aan voor het commercial- en wedstrijdvissen. De producten worden dus veelal op professioneel niveau gebruikt. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je bijvoorbeeld nog elastiek voor in je hengel? Wil je zelf onderlijnen knopen en ben je opzoek naar haken?? of heb je steunen nodig? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Garbolino een van de bekendste merken in de hengelsport. Naast Garbolino bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Ringers en Sonubaits bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Garbolino koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Garbolino of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »