• Preston Centris NT

Centris NT

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€189,99 €179,99

Incl. btw

Door Preston is er 2 jaar in de ontwikkeling van deze molen gestoken om de perfecte molen te maken voor hedendaagse wedstrijdvissers. De materialen van de beste kwaliteit zijn gebruikt bij de constructie van de molens om de levensduur te verlengen, zoals een titanium koolstofrotor, titaniumas en een volledig aluminium behuizing. Dit maakt de molens niet alleen heel erg licht maar ook erg sterk.

Ontworpen rond een compacte behuizing met Powerdrive, een super langzame oscillatie wormschacht die uitstekende inhaalsnelheid levert voor de grootte van de molen. De overbrengingsverhouding is ingesteld op 5,0:1 om de inhaalsnelheid opnieuw te vergroten, waardoor de Centris NT-molens geschikt zijn voor alle soorten vissen en verschillende visserijen.

Een van de meest opvallende kenmerken is de NiTi-beugelarm; dit uitzonderlijk sterke materiaal kan worden gebogen maar zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm, wat betekent dat er geen gebogen beugels meer ontstaan wanneer je hengels klaargemaakt in een tas opslaat. De micro-instelbare slip aan de voorkant is ongelooflijk soepel dankzij de multi-ringen en er is een drukknop aan de voorkant zodat je met één druk op de knop spoelen kunt verwisselen. Dit maakt het makkelijk en snel om een andere spoel te gebruiken. De spoelen zijn standaard voorzien van 2 lijnvriendelijke lijnclips. Zo kan er mits nodig snel op een andere plek gevist worden zonder alles opnieuw uit te hoeven meten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »