Sonubaits Hemp & hali crush groundbait

Wanneer je het gebruikt in combinatie met een voerkorf, dan kun je een mix met meer kleefkracht maken, zodat het ook gebruikt kan worden wanneer er veel stroming staat.
EAN number:
5056317708882
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
product-banner
€13,49
Incl. btw

Ontworpen voor het vissen op barbeel op stromend water en het wordt gebruikt door al onze gespecialiseerde consultants. Het bestaat uit een mengsel van vergruisde Hemp en Halibut pellets, dat ruw gemengd is, om een mix te creëren dat perfect te gebruiken is voor gaas- en riviervoerkorven en om in de vorm van voerballen op de stek te plaatsen. Het vormt ook een prima basis voor een PVA-stickmix of een slappe spodmix.

Wanneer je het gebruikt in combinatie met een voerkorf, dan kun je een mix met meer kleefkracht maken, zodat het ook gebruikt kan worden wanneer er veel stroming staat. Door het grotere formaat van de partikels valt het lokvoer sneller uit elkaar en komt het vrij uit de voerkorf.

De gemalen hennep produceert een zeer dunne olie dat onmiddellijk vrij komt, zelfs onder koude omstandigheden, waarmee een directe aantrekkingskracht ontstaat. De zwaardere visoliën in de Halibut pellets komen langzamer vrij, ze worden gedurende langere tijd, terwijl het water over de pellets stroomt, vrij gegeven zodat de vis over een langere periode naar de visplek gelokt wordt. Het verschil in formaat van de partikels betekent dat de vissen het voerspoor eerder opmerken, de kleinere delen worden sneller stroomafwaarts getransporteerd, de grotere delen blijven meer in de buurt van de voerkorf liggen.

 

Hemp & Hali Crush is eenvoudig te mengen. Leeg de zak van 2 kg lokvoer in een ronde voeremmer, vul een bak met een inhoud van ¾ liter met water, voeg dit toe aan het lokvoer en meng het zorgvuldig. Laat het lokvoer vervolgens 30 minuten staan, in die periode wordt het water door het lokvoer geabsorbeerd. Voor de beste resultaten verwijder je vervolgens de meest grove bestanddelen door het lokvoer tussen je handpalmen te wrijven.

Tijdens het vissen kan het zijn dat het lokvoer wat droger wordt onder invloed van zon en wind. Om dit tegen te gaan kun je het lokvoermengsel afdekken met een vochtige doek of, wanneer het toch te droog geworden is, voeg er wat water aan toe en meng het opnieuw.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »