Hengels

Hengels voor de witvis- en commercialvisserij

Een geschikte hengel is natuurlijk heel belangrijk bij het vissen. De hengel moet niet te hard, te zwaar, maar ook niet te zacht zijn. Hij moet mooi in balans liggen zodat je alle vissen met gemak naar binnen kunt halen. Er zijn veel verschillende witvis- en commercialhengels dus we kunnen ons goed voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te namen. Je hebt namelijk feeder hengels, commercial hengels, pellet waggler hengels en vaste hengels.

Ga voorbereid op pad met de juiste hengels

HengelsportLauwe biedt zijn klanten verschillende soorten hengels aan van verschillende kwaliteiten en merken. Je hebt namelijk feeder hengels, commercial hengels, pellet waggler hengels en vaste hengels. Voor meer informatie over de verschillende soorten zittingen kun je altijd een mail sturen naar [email protected].

Ontvang persoonlijk advies van onze ervaringsdeskundigen

Weet je niet goed welke hengel het meest geschikt is voor jouw activiteiten? Kom dan langs in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen en laat je adviseren. Heb je naast zittingen nog andere visspullen nodig, zoals een feederhengel of vismolen? Ook deze kwalitatief goede producten vind je in ons assortiment. Kom langs of plaats je bestelling online op hengelsportlauwe.nl. Heb je vragen? Bel ons dan op 0487-503493 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »