Witvis & Commercial

De witvis- en commercialvisserij

De witvisserij is groter en complexer dan de de meeste mensen denken. HengelsportLauwe adviseert in alle visserijen. Met jaren lange ervaring op de commercial- en witvisserij kunnen we wel stellen dat we hier op gespecialiseerd zijn. Bij het witvissen kun je denken aan de brasem, voorn, winde, barbeel, kolbei en zeelt. Bij het commercialvissen kun je denken aan de kleinere karpers. Maar deze visserij heeft meer weg van witvissen dan karper vissen qua technieken. Bij beide visserijen gebruik je namelijk methodkorven, zitkisten, vaste stokken, elastieken, lokvoeren en wafters of pellets.

Ga voorbereid op pad met de juiste witvis- en commercialspullen

Professioneel vissen is niet zomaar een uitstapje en daarom is het wel zo prettig om goed voorbereid op pad te gaan. Wanneer er kans is op een bui is het altijd handig om een visparaplu mee te nemen. Het is uiteraard prettig dat je zelf droog blijft, maar het is ook handig om het aas en jouw overige visspullen droog te houden. Hier kun je ook een aastafel brolly voor gebruiken als het puur om je aas of voer gaat.

Ontvang persoonlijk advies van onze ervaringsdeskundigen

Weet je niet goed welke visparaplu het meest geschikt is voor jouw activiteiten? Kom dan langs in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen en laat je adviseren. Heb je naast een visparaplu nog andere visspullen nodig, zoals een feederhengel of vismolen? Ook deze kwalitatieve producten vind je in ons assortiment. Kom langs of plaats je bestelling online. Heb je vragen? Bel ons dan op 0487-503493 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »