Aas & voer

Aas & voer voor de witvis- en commercialvisserij

Voor de commercial- en witvisserij wordt gebruik gemaakt van een breed assortiment aan aas en voer. Naast lokvoer, maden, pieren en casters worden er nog veel meer soorten lokmiddelen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan pellets, liquids, additieven, wafters en pop ups. Maar voor de wit- en commercialvisserij hebben ze ook kunstaas dat gebruikt wordt.

Ga voorbereid op pad met het juiste aas en voer

HengelsportLauwe biedt zijn klanten verschillende soorten merken met aas en voer aan. Van goedkopere merken, tot top merken voor de echte wedstrijd visser, HengelsportLauwe heeft het allemaal. Denk bij deze merken bijvoorbeeld aan Ringers, Evezet, Sonubaits, Zammataro, Champion feed, van den Eynde, Dynamite Baits en Fjuka. Voor meer informatie over de verschillende soorten aas en voer kun je altijd een mail sturen naar [email protected].

Ontvang persoonlijk advies van onze ervaringsdeskundigen

Weet je niet goed welk aas of voer het meest geschikt is voor jouw activiteiten? Kom dan langs in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen en laat je adviseren. Heb je naast aas en voer nog andere visspullen nodig, zoals een feederhengel of vismolen? Ook deze kwalitatief goede producten vind je in ons assortiment. Kom langs of plaats je bestelling online op hengelsportlauwe.nl. Heb je vragen? Bel ons dan op 0487-503493 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »