Ringers

Wil je Ringers wafters of ander soort visvoer bestellen? Dan zit je bij HengelsportLauwe helemaal goed! Wij hebben een ruim assortiment met aas en voer van dit merk. Al onze producten bestel je eenvoudig in onze webshop, maar je bekijkt ons aanbod ook in onze winkel in Beneden-Leeuwen. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de visartikelen uit ons assortiment en geven je indien gewenst deskundig advies.

Ringers wafters zijn perfect voor karper- of brasemvissers

Van het visvoer dat je bij ons kunt bestellen, zijn de Ringers wafters een van de favorieten onder vissers. Dit aas blijft dankzij het gewicht van de haak net boven de bodem zweven en is daarmee perfect voor het vissen op karpers of brasems. Het aas komt niet in de modder terecht, maar trekt de haak ook niet te ver van de bodem. De Ringers wafters zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de Pellet wafters, White wafters mini of de Chocolat orange wafters. Kortom, in onze webshop kun je diverse soorten Ringers visvoer bestellen.

Vraag advies aan onze medewerkers

Naast het visvoer van Ringers kun je bij ons ook aas van andere merken bestellen, waaronder Dynamite Baits. Zoek je naast voer ook andere visartikelen? Bekijk dan eens onze MAP artikelen. Wat voor soort hengelsportproducten je ook zoekt; bij ons vind je het gegarandeerd. Weet je niet precies welke artikelen je nodig hebt? Dan geven wij graag advies! Bel ons op 0487-503493, stuur een e-mail naar [email protected] of kom langs in onze winkel in Beneden-Leeuwen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »