Frenkies

Frenkies Dobbers

Frenkies Dobbers is een merk in de hengelsport en biedt verschillende visartikelen aan. Dit Nederlandse bedrijf richt zich op de dobbervisserij en brengt uitsluitend producten op de markt die het zelf ontworpen heeft. Bij HengelsportLauwe bieden we deze producten aan. We hebben een ruim aanbod aan visartikelen van Frenkies Dobbers, dat je zowel via onze webshop als in onze winkel in Beneden-Leeuwen kunt bekijken.

Verschillende visartikelen van Frenkies Dobbers voor de hengelsport

Frenkies Dobbers biedt dobbers aan voor de commercial-, witvis- en karpervisserij. De producten worden dus veelal op professioneel niveau gebruikt. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je nog wat dobbers? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Frenkies Dobbers een van de bekendste merken als het gaat om dobbers. Naast Frenkies Dobbers bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Dynamite Baits en Sonubaits bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Frenkies Dobbers koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Frenkies Dobbers of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »