van den Eynde Van den eynde additive

EAN number:
5425016170038
Beschikbaarheid:
Op voorraad (12)
product-banner
€3,40
Incl. btw

Allround: Een aroma dat speciaal is ontwikkeld voor het lokken van grote vissen en is doeltreffend voor brasem, karper en alle voorn-achtigen. 

Caramel: Een erg rijke toevoeging / additief  met een sterke , aangename zoete geur en kan in elk lokaas worden vermengd om het zoeter te maken.  De aantrekkingskracht wordt hierdoor nog groter.  Het kan tevens gebruikt worden om haakaas aantrekkelijker te maken.  Geschikt voor iedere witvissoort, maar in het bijzonder gericht op Brasem en Karper. 

Vanille:  Een additief met een aangename zoete geur, bij uitstek geschikt als toevoeging in lokazen gericht op brasem en karper en grote voorn. Vanille kan het beste worden toegevoegd aan droog lokvoer net voordat het wordt bevochtigd. Het kan tevens gebruikt worden om haakaas aantrekkelijker te maken.

Tutti Frutti & Strawberry: Een additief met een aangename zoete en vooral fruitige geur. Geschikt om in ieder lokaas te vermengen als extra aantrekkingskracht, vooral wat betreft smaak en geur.  Bijzonder geschikt om haakaas zoals maden en casters nog aantrekkelijker te maken. Met name geschikt voor brasem en karper.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »