Guru

Hengelsport visspullen van Guru

Het merk Guru richt zich op de hengelsport voor de witvisser, maar ook degene die de kleine karper wil vangen, heeft baat bij het aanschaffen van visspullen van Guru. Profiteer van de goede prijs-kwaliteitverhouding en bekijk het aanbod aan Guru visspullen in onze webwinkel. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen!

Bekijk onze visspullen van het merk Guru en geniet nog meer van hengelsport

Ben jij een professionele witvisser? Dan zijn de visspullen van Guru een must om aan jouw hengelsport artikelen toe te voegen! Ondanks dat het merk Guru pas enkele jaren bestaat, hebben de visspullen van dit merk al veel aanzien binnen de witvisserij. Denk bijvoorbeeld aan de bayonet rigs van 4 inch welke zeer geschikt zijn voor method feeder vissen. Of ben je nog op zoek naar een hybrid feeder? Bekijk dan de unieke hybrid feeders van Guru welke verkrijgbaar zijn in drie verschillende afmetingen en gewichten. Bekijk ons hengelsport aanbod van Guru en vang voortaan eenvoudiger en sneller vissen dankzij deze kwalitatieve visspullen!

Kom langs in onze hengelsportwinkel en ontvang deskundig advies

Ben je benieuwd naar ons totale aanbod? Breng dan een bezoek aan onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Hier vind je niet alleen artikelen voor hengelsport van Guru, maar ook merken als Cresta, Preston en Ringers bieden we aan. Daarnaast ontvang je, indien gewenst, uitgebreid advies van onze specialisten. Uiteraard kun je ook direct jouw gewenste producten online bestellen via onze webshop. Heb je vragen? Dan bereik je ons door te bellen naar 0487-503493 of door te mailen naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »