Cresta

Cresta

Cresta is een toonaangevend merk in de hengelsport en biedt verschillende visartikelen aan. Dit Nederlandse bedrijf richt zich op de wedstrijd- en commercialvisserij en brengt uitsluitend producten op de markt die het zelf ontworpen heeft. Bij HengelsportLauwe bieden we deze producten aan. We hebben een ruim aanbod aan visartikelen van Cresta, dat je zowel via onze webshop als in onze winkel in Beneden-Leeuwen kunt bekijken.

Verschillende visartikelen van Cresta voor de hengelsport

Cresta biedt visartikelen aan voor het commercial- en wedstrijdvissen. De producten worden dus veelal op professioneel niveau gebruikt. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je bijvoorbeeld nog elastiek voor in je hengel? Geen zin om zelf onderlijnen te knopen en wil je ze kant en klaar? of heb je een anders klein materiaal nodig? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Cresta een van de bekendste merken in de hengelsport. Naast Cresta bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Ringers en Sonubaits bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Cresta koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Cresta of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »