Guru gripper feeder

De gripper feeder van Guru

Het merk Guru beschikt over verschillende effectieve feeders, waaronder de gripper feeder. Ga je regelmatig feedervissen in snelstromende wateren? Dan is deze gripper feeder van het merk Guru onmisbaar! De gripper feeders zijn namelijk speciaal ontworpen voor snelstromende wateren. Naast de gripper feeder zijn ook de andere kwalitatieve visspullen van het merk Guru een must om aan jouw hengelsportartikelen toe te voegen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

De Guru gripper feeder is geschikt voor de meest ruwe omstandigheden

Net zoals alle andere visspullen van het merk Guru, is de gripper feeder uitgebreid getest. Vele professionele feedervissers zijn dan ook zeer te spreken over het resultaat. Dankzij het extreem robuuste ontwerp en de slimme loodverdeling kan de Guru gripper feeder in snelstromende wateren toegepast worden. De feeders zijn daarnaast uitgerust met een unieke verwisselbare tube. Hierdoor kun je zowel inline vissen als met een wartelmontage. Bovendien heeft de gripper feeder van Guru een speciale camouflagekleur waardoor deze nauwelijks opvalt!

Ontdek de andere effectieve feeders in ons aanbod of bestel direct!

Bij HengelsportLauwe in Beneden-Leeuwen zijn we gespecialiseerd in de verkoop van visspullen van de beste kwaliteit. Ben je nog op zoek naar een method feeder of hybrid feeder? Ook deze koop je in onze hengelsportwinkel of online in onze webshop! Wij geven je graag advies over al onze visartikelen. Kom langs in onze winkel in Beneden-Leeuwen of neem contact met ons op door te bellen naar 0487-503493 of te mailen naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »