Cresta Supa Plummets

De nieuwe Supa Plummets van Cresta zijn unieke peilloden die je zeer divers kunt inzetten. De zachte insert bezit over de volledige hoogte een inkeping waar de lijn en de haak in getrokken kunnen worden. Ook kun je er nu gemakkelijk de overdiepte mee inst
EAN number:
8716851456171
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
product-banner
€4,99
Incl. btw

De nieuwe Supa Plummets van Cresta zijn unieke peilloden die je zeer divers kunt inzetten. De zachte insert bezit over de volledige hoogte een inkeping waar de lijn en de haak in getrokken kunnen worden. Ook kun je er nu gemakkelijk de overdiepte mee instellen.

De Supa Plummets zijn met afstand de beste peilloden ooit. De unieke zachte insert bezit over de volledige hoogte een inkeping waar de lijn en de haak in getrokken kan worden. Dit resulteert in de perfecte montage om “staande haak” op de dobberantenne te kunnen uitpeilen. Terwijl de bodemstructuur zichtbaar wordt, blijft de haakpunt volledig afgeschermd en kan deze nooit met het metaal in aanraking komen. Het grote oog maakt het gemakkelijk om elke formaat haak al dan niet voorzien van baitband te monteren. Het allergrootste voordeel is nog wel dat de Supa Plummet in elke positie op de lijn boven de haak geplaatst kan worden. Hierdoor is het mogelijk om ook de gewenste overdiepte op de dobberantenne uit te loden. Meer precisie bestaat niet! De 15gr uitvoering is voor dunnere elastieken, terwijl de 25 en 35gr bedoeld zijn voor gebruik in combinatie met dikkere en/of holle elastiek in de hengeltop. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »