Spro The frog 12cm 20gr

Het grote succes van de Spro Iris series is je vast niet ontgaan. Ook nu weer komt Spro met Iris Frog met een uniek stuk kunstaas dat geheid veel snoek zal weten te verleiden om over te gaan tot een aanbeet.
EAN number:
8716851394282
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
product-banner
€5,29
Incl. btw

Het grote succes van de Spro Iris series is je vast niet ontgaan. Ook nu weer komt Spro met Iris Frog met een uniek stuk kunstaas dat geheid veel snoek zal weten te verleiden om over te gaan tot een aanbeet. Naast vissen zijn namelijk ook amfibieën zoals kikkers een natuurlijke prooi voor snoek. Juist in het voorjaar, deze tijd, barst het van de kikkers die gulzig worden opgegeten door roofvis. De Iris Frog is in tegenstelling tot veel andere imitatie kikkers gemaakt van zacht softbait materiaal waardoor ze er niet alleen levensecht uit zien maar ook zo voelen. De pootjes van de kikker bewegen bij het binnenhalen aantrekkelijk heen en weer, zelfs bij een lage inhaalsnelheid.

Op de rug van de softbait zijn indicatiepunten gemaakt zodat je precies kunt zien waar de haak er uit moet komen voor een optimale montage.

 

De Spro Iris Frogs zijn verkrijgbaar in 3 maten: 10cm, 12cm en 15cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »