Spro

Visspullen van Spro

Spro is een toonaangevend merk op het gebeid van visspullen in de hengelsportwereld. Ga je regelmatig vissen en wil je daarbij genieten van de beste kwaliteit? Dan is het een goed idee om visspullen aan te schaffen van Spro of een van de andere merken die wij aanbieden. HengelsportLauwe is gevestigd in Beneden-Leeuwen en wij beschikken tevens over een webwinkel waar je eenvoudig onze producten bestelt.

Spro kenmerkt zich door visspullen van hoge kwaliteit

Als ervaringsdeskundige in de hengelsport weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens het vissen gebruik te maken van kwalitatieve producten. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste producten op het gebied van hengelsport. Zo hebben wij verschillende ratelpluggen van Spro in ons assortiment, waaronder de screaming quatro devil. Deze ratelplug heeft op twee plaatsen een bevestigingsoog, wat het vissen op zowel ondiepe stekken als diepere wateren mogelijk maakt. Het merk Spro is zeer bekend in de Benelux, omdat het werkt met tientallen pro-staffers die nieuwe visspullen uitvoerig testen in Nederlandse en Belgische wateren. Bij het aanschaffen van visspullen van Spro ben je dus gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit!

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Naast Spro bieden wij ook visspullen aan van andere gerenommeerde merken, waaronder Matrix, Preston en MAP. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een fijne visstoel? Bestel dan een luxe visstoel van Matrix of kom hem zelf testen in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Ben je niet in de gelegenheid om overdag te komen? Op vrijdag zijn wij tot 20.00 uur geopend. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies ontvangen over een van onze producten? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar 0487-503493.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »