Preston feedersteun

Het merk Preston beschikt over een zeer stabiele feedersteun. Voor het feedervissen heb je een brede steun nodig zodat je de mogelijkheid hebt om de hengel te verleggen en de spanning op de hengeltop te variëren. Wanneer je regelmatig gaat feedervissen, is het aanschaffen van een goede feedersteun, bijvoorbeeld van het merk Preston, het halve werk. Bij HengelsportLauwe hebben we als ervaringsdeskundige kennis van de beste producten. Ons assortiment kun je persoonlijk bekijken in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen of via onze online webshop.

Het merk Preston heeft een ultrastabiele feedersteun ontwikkeld

Wij vinden het belangrijk om in ons assortiment enkel de beste producten in huis te halen. Daarom hebben we besloten om een feedersteun van het merk Preston aan ons aanbod toe te voegen. De feedersteun telescopic feeder arms van Preston is ultrastabiel en telescopisch uitschuifbaar. Dankzij de drie verschillende feedersteunen heb je voor iedere omstandigheid een geschikte lengte beschikbaar. Ongeacht of je gaat feedervissen op commercials, rivieren of natuurlijke wateren: met deze feedersteun ben je overal op voorbereid!

Vraag ons naar de nieuwste ontwikkelingen

Aangezien wij onze winkel en webshop uit ervaring hebben opgericht, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We proberen dan ook altijd de nieuwste artikelen van gerenommeerde merken zoals onder andere Spro en Cresta zo snel mogelijk toe te voegen aan ons assortiment. Daarnaast voorzien wij je graag van persoonlijk en vakkundig advies. Heb je vragen over een van onze producten of over het doen van een online bestelling? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0487 503 493 of door te mailen naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »