Preston feedersteun

Een feedersteun van Preston

Het merk Preston beschikt over een zeer stabiele feedersteun. Voor het feedervissen heb je een brede steun nodig, zodat je de mogelijkheid hebt om de hengel te verleggen en de spanning op de hengeltop te variëren. Wanneer je regelmatig gaat feedervissen, is het aanschaffen van een goede feedersteun van Preston het halve werk. Bij HengelsportLauwe hebben we als ervaringsdeskundige kennis van de beste producten. Ons assortiment kun je persoonlijk bekijken in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen of via onze webshop.

Het merk Preston heeft een ultrastabiele feedersteun ontwikkeld

Wij vinden het belangrijk om enkel de beste producten in ons assortiment aan te bieden. Daarom hebben we besloten om een feedersteun van het merk Preston aan ons aanbod toe te voegen. De feedersteun telescopic feeder arms van Preston is ultrastabiel en telescopisch uitschuifbaar. Dankzij de drie verschillende feedersteunen heb je voor iedere omstandigheid een geschikte lengte beschikbaar. Ongeacht of je gaat feedervissen op commercials, rivieren of natuurlijke wateren: met deze feedersteun ben je overal op voorbereid!

Vraag ons naar de nieuwste ontwikkelingen of bestel direct

Aangezien wij onze webshop en winkel in Beneden-Leeuwen uit ervaring hebben opgericht, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de hengelsport. We proberen dan ook altijd de nieuwste artikelen van gerenommeerde merken, zoals onder andere Spro en Cresta, zo snel mogelijk toe te voegen aan ons assortiment. Daarnaast voorzien wij je graag van persoonlijk en vakkundig advies. Heb je vragen over een van onze producten of over het plaatsen van een online bestelling? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0487-503493 of door te mailen naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »