MAP

Wanneer je producten aanschaft van het merk MAP maak je hengelsport leuker en eenvoudiger. Wil je mooie vangsten maken? Dan is het gemakkelijker wanneer je gebruikmaakt van kwalitatief materiaal. Bij HengelsportLauwe hebben wij alleen de beste producten in ons aanbod. Hieronder vallen uiteraard de kwalitatieve producten van het merk MAP. Van leefnetten en schepnetten tot zitkisten en transportkarren: in onze winkel in Beneden-Leeuwen of in onze webshop vind je alle belangrijke visspullen voor hengelsport.

De visspullen van het merk MAP zijn ideaal voor hengelsport

Het aanbod van materiaal voor hengelsport is enorm en daarom adviseren wij je graag welke visspullen van het merk MAP geschikt zijn voor welke vissoort en welke wateren. Net zoals het merk Guru, is MAP een toonaangevend merk binnen de hengelsport op het gebied van witvisserij & commercial. Het merk MAP beschikt dan ook over veel innovatieve visspullen. Een voorbeeld hiervan is Carbon zitkist. Deze zitkist heeft de kwaliteit en comfort van een normale zitkist maar is veel lichter doordat ze gebruik maken van het materiaal carbon. Heb je interesse in deze zitkist? Kom hem dan zelf testen in onze hengelsportwinkel!

Laat je informeren over ons uitgebreide aanbod

Naast de kwalitatieve visspullen van het merk MAP vind je nog veel meer effectieve hengelsport producten in ons aanbod. Heb je nog nieuwe method feeders nodig? Dan voorzien wij je hier graag van. Zo hebben wij een zeer goede method feeder en hybrid feeder van het merk Guru in ons assortiment. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden! Bovendien voeren wij ook reparaties uit. Waar wacht je nog op? Kom langs in onze winkel of plaats een bestelling in onze webshop. Heb je vragen? Bel dan naar 0487 503 493 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »