Drennan

Drennan

Drennan International biedt nu meer dan 2500 individuele producten en benodigdheden rechtstreeks aan winkels vanuit het hoofdkantoor in Engeland. Die winkels zijn verspreid over het VK, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en daarbuiten.

Verschillende visartikelen van Drennan voor de hengelsport

Drennan biedt visartikelen aan voor allerlei takken van de visserij. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je bijvoorbeeld nog wat goede dobbers? Of heb je ander klein materiaal zoals swivels, bayonets, bands of wartels nodig? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Drennan een van de bekendste merken in de hengelsport. Naast Drennan bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Dynamite Baits en Sonubaits bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Drennan koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Drennan of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »