Gamakatsu

Gamakatsu

Gamakatsu is een merk in de hengelsport dat al jaren meedraait. Ze bieden verschillende visartikelen aan. Dit Europese bedrijf richt zich op meerdere takken van de visserij en brengt uitsluitend producten op de markt die het zelf ontworpen heeft. Bij HengelsportLauwe bieden we deze producten aan. We hebben een ruim aanbod aan visartikelen dat je zowel via onze webshop als in onze winkel in Beneden-Leeuwen kunt bekijken.

Verschillende visartikelen van Gamakatsu voor de hengelsport

Gamakatsu biedt haken en onderlijnen aan voor de commercial-, witvis-, roof-, paling- en karpervisserij. De producten worden dus veelal op professioneel niveau gebruikt. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je nog wat haken of onderlijnen? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Gamakatsu een van de bekendste merken als het gaat om haken en onderlijnen. Naast Gamakatsu bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Dynamite Baits en Sonubaits bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Gamakatsu koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Gamakatsu of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »