Matrix

Matrix

Matrix is een toonaangevend merk in de hengelsport en biedt verschillende visartikelen aan. Dit Engelse bedrijf richt zich op de wedstrijdvisserij en brengt uitsluitend producten op de markt die het zelf ontworpen heeft. Bij HengelsportLauwe bieden we deze producten aan. We hebben een ruim aanbod aan visartikelen van Matrix, dat je zowel via onze webshop als in onze winkel in Beneden-Leeuwen kunt bekijken.

Verschillende visartikelen van Matrix voor de hengelsport

Matrix biedt visartikelen aan voor wedstrijdvissen. De producten worden dus veelal op professioneel niveau gebruikt. Je bent dan ook verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoek je bijvoorbeeld nog een method feeder? Wil je wat onderlijnen voor de methodvisserij kopen of heb je steunen nodig? Dit merk heeft het allemaal! Niet voor niets is Matrix een van de bekendste merken in de hengelsport. Naast Matrix bieden we ook visartikelen van andere merken in de hengelsport aan. Voor aas en voer zijn Dynamite Baits en Ringers bijvoorbeeld uitstekende opties.

Plaats online direct je bestelling of kom langs in onze winkel

De visartikelen voor hengelsport van het merk Matrix koop je bij ons zowel online als in onze hengelsportwinkel in Beneden-Leeuwen. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de visartikelen van Matrix of wil je advies over andere artikelen voor hengelsport? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 0487-503493 of op het e-mailadres [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »